SeeSafe Service

Professionel Intern serviceafdeling

I vores interne serviceafdeling sidder vi klar til at hjælpe dig med alle de udfordringer som du kan møde med dit sikringsanlæg. Alle vores medarbejdere har gennemgået alle kurser og er certificeret i at supportere dig i alle situationer.

Har du en SeeSafe Serviceaftale vedligeholder og opdaterer vi løbende dit overvågningsanlæg iht. nærmere defineret aftale. Vores online support holder dagligt øje med, at dit anlæg kører optimalt og efter aftale og underretter dig hvis der opstår fejl.

Vores online support kan samtidig hjælpe dig med at lave en backup af hændelser direkte på dit overvågningssystem samt videregive dine data til eks. politiet.

SeeSafe er bl.a. Milestone Advanced Certified Partner og Avigilon Certifeid Partner, så du er altid sikker på en hurtig og problemfri levering af softwareløsninger fra verdens førende udviklere, grundig introduktion til brug af systemet samt professionel support.

SeeSafe er ISO-9001 certificeret hvilket sikrer en ensartet og høj kvalitet i de leverede løsninger.

Med specialuddannet personale og en veludbygget vidensbase er du altid garanteret en optimal og sikker løsning med efterfølgende opfølgning og support.

Uanset omfanget af overvågningssystemet er SeeSafe din professionelle samarbejdspartner både hvad angår hardware og software.

Kontakt os uforpligtende på tlf. +45 70 228 778

Ricky-icon-700x1000.jpg
ISO-Icon-150x.jpg
Milestone-150icon.jpg
Avigilon-icon.png
Tekniq-logo1.jpg