Intelligent Videoovervågning

Vi er specialister i intelligent videoovervågning og videoanalyse. Videoanalyse er et fantastisk og unikt værktøj, som udvikles kraftigt i disse år. 
Vær opmærksom på, at ingen analyse på markedet altid er 100% korrekt! Brug derfor kun videoanalyse til at skabe opmærksomhed om episoder eller andet. Vi hjælper og guider dig selvfølgelig til den rigtige løsning. Videoanalyserne kan kombineres og dermed give nogle rigtig stærke værktøjer.

Videoanalyse kan også tilsluttes og konfigureres med din eksisterende videoovervågningsløsning.

Herunder finder du et udsnit af løsninger med videoovervågningsanalyse:

Indtrængen på område

Indtrængen på område

Analyse til alarmering og signalering af indtrængen inden for et virtuel område (AreaEntrance) eller krydsning af virtuelle linjer i en bestemt retning (TripWire) af interessante emner.

Faldalarm

Faldalarm

Analyse til alarmering og signalering hvis en person falder og forbliver på jorden i længere tid end en forudbestemt tid.

Stjålet objekt

Stjålet objekt

Analyse til alarmering og signalering af objekter fjernet fra virtuelt udvalgt område. F.eks. et billede der stjæles fra væggen.

Luskeri i område

Luskeri i område

Analyse til alarmering og signalering af emner af interesse, der forbliver inden for et virtuelt afgrænset område i længere tid end en forudbestemt tid.

Ensretning

Ensretning

Analyse til alarmering og signalering af emner der bevæger sig mod en ikke tilladt retning inden for et virtuelt udvalgt område.

Perimetersikring

Perimetersikring

Perimetersikring kan i dag løses på mange forskellige måder. Med video-perimetersiking kan kameraerne samtidig konfigurers til at patruljere området og alarmere aktivt.

Stoppet køretøj

Stoppet køretøj

Analyse til alarmering og signalering af stationære køretøjer inden for et virtuelt udvalgt område i længere tid end en forudbestemt tid.

Tælling i område

Tælling i område

Analyse til at tælle antallet af personer samt opholdstid i virtuelle markerede områder. Feks. alarmering ved ophold i længere tid eller tilstedværelse af flere personer end tilladt.

Efterladt emne

Efterladt emne

Analyse til registrering og signalering af objekter, der efterlades uden opsyn inden for et virtuelt defineret område i længere tid end en forudbestemt tid.

Panik detektering

Panik detektering

Analyse til tælling og indsamling af antal personer samt opholdstid inden for udvalgt virtuelt område. Alarmering ved pludselige ændringer i opsatte regler om antal personer mv.

Overfyldt område

Overfyldt område

Analyse til estimering og indsamling af procentdel af belægning af virtuelt område af emner af interesse. F.eks. til alarmering af kø foran kasseområde i butik og tilkald af mere personale.

Nr.plade genkendelse

Nummerpladeregistrering

Detektering og registrering af nummerplader. F.eks til registrering på område eller åbning af port mv.

Hotzones / Adfærdsanalyse

Adfærdsanalyse

Analyse til estimering og visualisering i farver på billedet og på et kort over zoner med højere eller lavere tilstedeværelse af personer inden for en forudbestemt tidsramme.

Tælling

Tælling

Analyse til tælling og indsamling af antallet af personer, der krydser virtuelle porte i en bestemt retning.

Ansigtsregistrering

Ansigtsregistrering

Analyse til detektering eller registrering af tilstedeværelsen af ansigter inden for et virtuelt område.

Ændringsanalyse

Ændringsanalyse

Påvisning og signalering af tilstedeværelsen af minimale variationer af konturpositionen inden for et virtuelt område (ATM)

Pengeautomat

Pengeautomat

Analyse til alarmering og signalering af en eller flere personer, som opholder sig inden for et virtuelt markeret område i længere tid end en defineret tid.

Røg og Ild

Røg og Ild

Analyse til detektering af røg / ild eller brand inden for udvalgt virtuelt område.

Tælling af emner

Tælling af emner

Analyse til tælling og indsamling af antallet af interessante emner, der krydser virtuelle porte i en bestemt retning.

Fartregistrering

Fartregistrering

Analyse til estimering og indsamling af de gennemsnitlige hastigheder på køretøjer der passerer dobbelte virtuelle markedrede "porte". F.eks alarmering ved højere eller lavere hastighed end forudbestemt eller gennemsnit.

Parkeringsadvarsel/registrering

Parkeringsadvarsel/registrering

Analyse til registrering af parkeringspladser, frie eller optaget. Eller til alarmering hvis der parkeres ulovligt via tidsregistrering.

Tom hylde eller område

Tom hylde eller område

Analyse til registrering af "tomt" område. Feks. hvis en hylde bliver tom eller til alarmering hvis der ikke er flere kurve i et udvalgt område i butik.